24.06.2019

24.06.2019 23:22

Milí rodiče,

blíží se konec školního roku, a proto mi dovolte shrnout některé důležité informace:

  • V pondělí jsem dala dětem krabici z výtvarné výchovy, aby si ji vzaly domů. V úterý si odnesou tělocvik a pytlík k lavici a ve středu jim, prosím, dejte s sebou igelitovou tašku na výkresy. Šatní skříňku vyklidíme ve čtvrtek a v pátek už děti přijdou a budou ve škole nepřezuté.
  • Ve čtvrtek půjdeme na 9 hod. do „Opičárny“. Amálka Šubertová sem pozvala děti na své narozeniny, aby si společně pohrály. V tento den si děti vezmou jen pití, svačinu, pouzdro, deníček a také jim, prosím, dejte malý ručník a plavky. Pokud by bylo stále horko, mohou se na zahradě „Opičárny“ osvěžit vodou.
  • V pátek dostanou děti první vyučovací hodinu vysvědčení. Můžete si je v 8.40 vyzvednout nebo zůstávají ve ŠD. Samotné je pustím, jen pokud budou mít písemný souhlas rodičů.
  • V deníčku mají děti nalepené pokračování předchozího vyúčtování třídního fondu. Zkontrolujte, zda je vše v pořádku a pokud tam máte nedoplatek (např.: - 34 Kč), prosím, pošlete mi peníze v hotovosti do pátku. Přeplatek dám dětem v obálce k vysvědčení.
  • Školní výlet:  40 Kč – ZOO

                    120 Kč – Galaxie Zlín

                    134 Kč – autobusová doprava

Děti se fotily beze mě, za tuto fotografii platí 35 Kč a někteří i ve skupince, za tu platí 20 Kč. V pondělí jsme se bez velkých příprav nechali vyfotit společně všichni i se mnou, ale tyto fotografie uhradím já a dám je dětem k vysvědčení jako dárek.

                                         

Děkuji Vám za spolupráci v prvním školním roce a těším se na setkání s Vámi ve druhé třídě.

                                                           Hezký den, Simona Válková

 

 

 

 

 

Zpět