04.01.2021

04.01.2021 16:49

Milí rodiče a děti,

zdravím vás a posílám rozpis online hodin a úkolů na úterý a středu.

Úterý 5.1.:

  • přichystám si věci do ČJ + pouzdro jako ve škole a v 9 hod. se připojím ke třídě do učebny Classroom, můžete to udělat buď přes pozvánku s odkazem, kterou mají děti ve svém novém mailu nebo by to mělo jít i přímo odkazem, který je hned v úvodu naší učebny s názvem: Třída 3.C   Po krátké přestávce, kterou si uděláme v 9.45 (zůstaneme stále připojeni) si na 10 hod. připravím věci do M + pouzdro jako ve škole
  • samostatně po online hodinách si vezmu učebnici ČJ na str.39, cv.13 (Ti, co mají novější výtisk učebnice, budou mít pravděpodobně cv.13 na str.40…zkontrolujeme a upřesníme na online hodině). 
  • vypracuji úkol do AJ od p. uč. Ševčíkové: Napíši si do slovníčku nová slovíčka (slovíčka včetně výslovnosti jsou v pracovním sešitě str. 90 Unit 3 (první dvě slovíčka) + Unit 4 (zbytek)

favourite

a toy

an apple

an orange

a cake

a pear

a banana

an ice cream

           Slovíčka si jen napišu, nemusím se je zatím učit, společně s paní učitelkou si je v pátek přečteme, a     

           pak se je naučíme.

Středa 6.1.:

  • přichystám si věci do ČJ + pouzdro jako ve škole a v 9 hod. se připojím ke třídě do učebny Classroom, po krátké přestávce si na 10 hod. připravím věci do M + pouzdro jako ve škole
  • po online hodinách si potrénuji chytáky ve vyjmenovaných slovech po L: ZDE
  • vezmu si Minutovky na str.30 a udělám cv.59 (písemné sčítání s přechodem 10 do 100)
  • vyzkouším si písemné odčítání bez přechodu desítky do 100: ZDE
  • PS – AJ vypracuji str.24
 

Přes Bakaláře jsem dětem poslala tabulku vyjmenovaných a příbuzných slov, aby s ní mohly pracovat a kontrolovat si správnost a taky chytáky ve vyjmenovaných slovech po L.  Děkuji rodičům i dětem, téměř všichni už jste skvěle zvládli aktivaci nového mailu a připojení k učebnám Classroom. Poprosím vás ještě o to, aby si děti kontrolovaly mail každý den a všechny pozvánky, které jim přišly k výuce odklikly(bude tam: přijímám nebo zapisuji se…záleží, co jim to nabídne).

Moc děkuji za spolupráci a pomoc při našem spojení online.   Tř. uč. Simona Válková

 

 

Zpět