01.09.2020

01.09.2020 17:54

Středa 2. 9. – pátek 4. 9.: Proběhnou třídnické práce. Nástup na oběd od 11,35.

  • Ve středu 2. 9. si děti přinesou aktovku, pouzdro, svačinu s ubrouskem na lavici, pití (ve škole jsou zrušeny várnice s čajem), učebnice 2. třídy (ČJ, Prvouka, HV a Čítanka-slepené, upravené k vrácení a předání druháčkům), přezůvky, podložku do skříňky, zámek + náhradní klíč (kdo nemá u mě), vyplněný zápisní lístek do ŠD, dotazník TV a dotazník osobních dat. Zkontrolujte, prosím, zda uvedené údaje platí a jsou aktuální. Změny vyznačte k 3. ročníku. Nepřepisujte, prosím, údaje na 1. straně dotazníku. Moc děkuji!
  • Ve čtvrtek 3. 9. děti dostanou učebnice 3. ročníku + pracovní sešity, které si do konce týdne obalí. Přinesou si krabici  s výtvarnou výchovou, cvičební úbor do TV a pytlík k lavici (kde budou mít mazací tabulkou + 2x fix, nůžky, lepidlo).

Prosím o každodenní kontrolu zpráv v Deníčku, záznamy v Deníčku podepisujte. Informace budu dál dávat na web třídy, jak jste zvyklí (dostanete se na něho přes kontakty na vyučující na novém webu školy nebo zde přímou cestou: https://trida-2-d.webnode.cz/). Od tohoto školního roku už budou mít děti známky zapsané jen přes Elektronickou žákovskou knížku a je potřeba, abyste se pravidelně dívali a kontrolovali ji. Rodiče se přihlašují přes přístup rodiče(dostali jste heslo na začátku 1.třídy), žáci se přihlašují přes žáka(dostali heslo na začátku 2. třídy, měli ho vlepené v Deníčku). Kdo přístupové údaje nemá, napište mi, prosím, obratem a pan zástupce by Vám vygeneroval přístupy nové. 

Pro příchod do školy platí povinná registrace čipem!

Obědy je nutné zaplatit ve ŠJ. Obědy odhlašují rodiče ve školní jídelně na tel.: 581 204 085.

Výuka plavání bude probíhat až ve 2. pololetí.

Na třídní účet: 2701491307/2010 (Fio banka)  mi, prosím, pošlete do 11.9. částku, kterou jsem dětem zapsala (podle vyúčtování loňského tř. fondu, který je u mě kdykoliv k nahlédnutí).  

Třídní schůzka proběhne ve čtvrtek 10. 9. 2020 od 16,00 hod. Všechny upřesňující informace si řekneme na schůzce.

Pravidelně i letos s dítětem kontrolujte připravenost do školy, pouzdro, aby mělo každý den ostrouhané tužky i pastelky, 2 funkční pera a pomůcky na výuku.

Přeji Vám, zejména v prvních dnech, hodně trpělivosti, elánu, sil a těším se na spolupráci.

                         Tř. uč. Simona Válková 

Zpět