03.09.2021

03.09.2021 13:34

Milí rodiče a děti,

zdravím Vás v novém školním roce a věřím, že ten letošní školní rok už bude takový, jaký si všichni přejeme. Ještě jednou se i já omlouvám za posunutý začátek školního roku a komplikace s tím spojené. Děti mají školu nově vymalovanou, čistou a v celé škole je natažená nová bezpečná elektřina a vyměněna všechna světla.

Program prvního školního týdne:

Pondělí 6.9.:  

- v 8 hod zahájení školního roku a testování dětí ve třídě (další testování bude ve čtvrtek 9.9., potom už jen 1 x týdně)

- děti budou ve třídě bez roušky, tu budou nosit jen ve společných prostorech

- dětem dám domů Dotazník žáka (na zadní straně u 4. ročníku vypíšete změny, pokud jsou a podepíšete), Potvrzení o zdravotní způsobilosti (u 4. ročníku potvrdíte a podepíšete) a přihlášku do ŠD/šk.klubu, kdo bude mít zájem (stačí jen vyplnit, časy vyzvedávání doplníme až dodatečně). Všechny dokumenty mi děti přinesou v úterý zpět do školy. Moc děkuji.

- v 8.40 odchází děti domů nebo do školního klubu (ŠD funguje po celý den). Obědy se vydávají  od 10 hod. Kdo odchází sám domů, bude mít písemné potvrzení od rodičů.

Úterý 7.9.:

- děti si vezmou aktovku, psací potřeby, svačinu a pití, přezůvky a podložku na boty do šatní skříňky, zámek a klíč(kdo si nenechával u mě)

- šatní skříňky mají děti stejné jako loni, pouze Hanák Ládík bude mít č. 120 a Kropáč Fredík č.119 (museli jsme uvolnit prvňáčkům)

- budeme mít třídnické hodiny, na oběd jdeme kolem 12 hod., pak jdou děti domů nebo do ŠD/šk. klubu

Středa 8.9.:

- od středy bude vyučování podle rozvrhu, který si děti zapíší v úterý (každý den mají děti 5 hodin, končí 12.30)

Ve čtvrtek 9. 9. 2021 budou v 16,00 hod. v naší třídě třídní schůzky. Program: organizace školního roku, plavání v rámci TV, ozdravné pobyty (říjen) a individuální konzultace. 

Těším se na děti a spolupráci s Vámi ve 4. třídě.          Tř. uč. Simona Válková

 

Zpět